26 Ağustos 2014 Salı

EVRENSEL ÇEKİM YASASI


** Ben huzurlu bir insansam hayatıma huzurlu insanları çekerim. Ama dikkat edin, yüzümde mutluluk maskesi varsa ve içimde mutluluk ve huzur yoktur.
**Bu maskeyle birçok kişi dolaşıyor, hayatıma mutlu insanları çekemem. Sadece bana yalan söyleyen ve maskeli insanları hayatıma çekerim.

Herkesin merak ettiği bir konu var. Nedir bu Çekim Yasası?

Aslında çekim yasasının içerisinde yaşıyoruz. Yaradan’ın yarattığı sistem zaten çekim yasasıyla çalışıyor.
Güneş dünyayı ve diğer gezegenleri çekiyor, diğer gezegenler ve dünya güneşin etrafında dönüyor. Dünya ayı çekiyor, ay da dünyanın etrafında dönüyor. Güneş de Samanyolunun etrafında gezegenlerle birlikte dönüyor. Büyük enerji daha küçük enerjiyi etrafında döndürür ve kendisine doğru çeker. Bu çekim yasasıdır.
Kainattaki her zerre çekim gücüyle titreşiyor ve çalışıyor. Bir mikroskopta hücrelerimizin derinliklerine bakacak olursak, göreceğimiz şudur; Nötron, Proton, Elektronlar ve daha da derinliklerde IŞIK ! . Evet ilginç değil mi? Bedenimizin temelinde IŞIK var. Yani temelimizde enerjiden oluşuyoruz. Evren moleküler düzeyde, atom düzeyinde çalıştığından aslında her şey bir ışık. Kainat, bu gezegen ve bizler ışığın yoğunlaştırılmış haliyiz. Maddeye dönüştüğü haliyiz.
Şimdi bu çekim yasasını kendi hayatımızda ki yansımasını inceleyelim.
Bir insanı enerji santrali gibi düşününüz. Beynimiz ve bedenimiz bir enerji üretir. Bu enerji bir gezegen mantığı ile bakarsak, kendine doğru bir şeyler çekmeye başlıyor. İşte asıl nokta burası. Şu an okuyacaklarınızı ilk başlarda benim yaptığım gibi, sizler de reddedebilir ya da saçma diyebilirsiniz.
DÜŞÜNDÜĞÜN HER ŞEYİ KENDİNE ÇEKERSİN
Hazır olun ! Düşündüğün her şeyi kendine çekersin. Düşündüğün her şeyi kendin oluşturuyorsun. Yani, bugün her ne yaşıyorsan, aslında daha önce düşündüğün için yaşıyorsun. Yarın her ne yaşayacaksan, bugün onu düşündüğün için yaşayacaksın. Yaşadığınız olayların çoğunu, yaşamadan önce beyninizde oluşturuyorsunuz.
Çekim yasasına bir örnek verecek olursak; ben mutlu bir insansam, hayatıma mutlu insanları çekerim. Ben huzurlu bir insansam hayatıma huzurlu insanları çekerim. Ama dikkat edin, yüzümde mutluluk maskesi varsa ve içimde mutluluk ve huzur yoktur. Bu maskeyle birçok kişi dolaşıyor, hayatıma mutlu insanları çekemem. Sadece bana yalan söyleyen ve maskeli insanları hayatıma çekerim. O yüzden yapmanız gereken çok basit.
Çekim yasası çok basit.
Ne düşünürsen onu çekersin.
Ne ekersen onu biçersin.
Benzer enerjiler benzer enerjileri hayatına çeker. Derler ya davul bile dengi dengine, enerji de dengi dengine. Yani eğer ben dipteysen hayatıma dipteki insanları ve dipteki olayları çekerim (iptal). Eğer ben yüksekteysem hayatıma yüksekteki olayları ve yüksekteki insanları çekerim, çekim yasası (para parayı çeker derler ki DOĞRUDUR !).
HAYATINIZA NEYİ ÇEKMEK İSTİYORSANIZ ONU DÜŞÜNÜN
Eğer benim hastalık korkum varsa, hayatıma hastalıkları çekerim. Benim başarısızlık korkum varsa hayatıma başarısızlıkları çekerim. Hata yapma korkum varsa her zaman hata yapmama sebep olacak olayları ve insanları hayatıma çekerim.
İlk başlarda kabul edilmesi oldukça zor gelir insana. Çünkü yaşadığımız sıkıntılar için suçlayacak birilerini bulmuştuk. Şimdi OK bize doğru döndü. Kurduğumuz bütün sistem bir anda yıkılıverdi. Benim öyle olmuştu. Yaşadığım tüm aksilikler ve olumsuzluklar için suçlayacak birileri her zaman vardı. Bazen de kendimi tabi… Şuan neler hissettiğinizi anlayabiliyorum…
Evet yola devam ediyoruz…
Hayatınıza neyi çekmek istiyorsanız onu düşünün. Seçim yine size ait, ister olumluları düşünün, ister olumsuzları düşünün. Bu haftanızı nasıl yaşamak istiyorsunuz onu düşünün. Hayat bir çekim yasası, hayatınıza neyi çekmek istiyorsunuz, ne yapmak istiyorsunuz?
Nerede takılı kaldınız hayatınızda bir gözleyin, takılı kaldığınız her şeyi daha önce hayatınıza siz çağırdınız. Düşündüğünüz her şeyi hayatınıza siz çağırdınız. Çekim yasası budur.
Olumlu da gerçekleşir, olumsuz da gerçekleşir. Eğer mutlu bir insansanız, pozitif bir insansanız olumlu düşündüklerinizi çok hızlı hayatınıza çekersiniz.
Eğer negatif bir insansanız bütün olumsuzlukları, dertleri, hastalıkları, sorunları kendinize çekersiniz. O yüzden yapmanız gereken arınmayı seçmek.

Alıntıdır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...