25 Ekim 2014 Cumartesi

Boş Bir Kapı Sizi Bekar Tutar


Boş bir kapının etkisi geleneksel Feng Shui uygulayıcılarının mesleki sırlarından biridir. Bu, birbirine bitişik olan iki alan bir olduğunda ortaya çıkan mimarı durumdur. Amaç iki odayı birleştirip tek oda haline getirmek olduğu için, ortak duvar tamamen ortadan kaldırılmadığında, geriye kapısız bir boşluk kalır.
Kapısız bir boşluk oluşur. Bir kapının rolü değişik işlevler arasında bir ayırıcı vazifesi görmektir, oysa sözü edilen bu boşluk iki odayı birleştirmeye hizmet eder. Böyle bir durum Feng Shui’de, bir rahibeye benzer bir biçimde, “boş bir kapı” olarak adlandırılır, dolayısıyla özellikle kadınlar arasında sembolik olarak bekarlığa ya da yalnızlığa teşvik eder.

Feng Shui Tavsiyeleri

Bu konuda sunabileceğim tek pratik tavsiye bir perdeyle, iplere dizili boncuklarla ya da diğer sembolik bölmelerle sembolik bir kapı oluşturmaktır. Böyle bir bölme geçişi engellemez ve aynı zamanda sembolik bir kapı vazifesi görür.


Yeni Bir Aşk Bulmak İçin Güneybatı’ya Bir Çift Yerleştirin

Bagua’nın güneybatı bölümü Aşk ve Çift’lik Bölümü’dür. Mevcut ilişkinizi geliştirmek için bu bölümü aktive edin. Bunun yapmanın geleneksel yolu, güneybatı bölümüne çift nesneler yerleştirmektir. Ayrıca iki sayısı çiftin anlamıdır.
Bu aktivasyon için seçtiğiniz çift nesneler birbirine eş olmalıdır..

Alıntıdır..







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...