18 Şubat 2017 Cumartesi

ADAÇAYI TÜTSÜSÜ İLE EVİNİZİN ENERJİSİNİ TEMİZLEYİN.


Dünyanın birçok kültüründe çeşitli otlarla enerji temizliği ortaktır ve bu yöntemle mekanın arındırılması, küresel bir fenomendir ve sizlerde bunlardan birinden yararlanabilirsiniz. .

Bir sürü insan, toplu taşıma veya zehirli çalışma ortamından, günlük olarak negatif enerjileri üzerinde toplamaktadır. Bazılarımız bunun farkında ve diğerleri bunu temizlemeyi yeni yeni öğrenme aşamasında.

Yerli Amerikalılardan gelen adaçayı yakmak alanı temizlemenin en eski ve en saf yöntemlerinden biridir. Günümüzde en çok bilinen biçimidir, diğer kültürlerde de paylaşılan bir uygulama olmuştur.

Adaçayı tütsüsü istenmeyen enerjileri temizlemek için seçenektir ve Latince 'Salvia', 'iyileşmek' kelimesinden gelir. Bilgelik verme, netlik ve artan ruhsal farkındalık ...



Adayı nasıl düzgün şekilde yakarsın?

Başlamadan önce niyetinizin açık olmasının önemi büyüktür.

Herhangi bir travmayı temizlemek ya da zamanın başlangıcından bu yana kalan tartışmaları temizlemek isteyebilirsiniz. 
Vücudunuzu ve Auranızı deniz tuzu veya alternatifleriyle temizledikten sonra, "Bana ait olmayan negatif enerjileri salıveriyorum"diye bir niyet edebilirsiniz.


Bir alanı temizlemek için adaçayı yaktıktan sonra dumanı ev çevresinde dolaştırmanız veya bir noktaya açıkça yerleştirmeniz gerekir ki mekana nüfuz etsin.

İşlem yeterince basittir. Adayı tencereye yerleştirin ve alev söndürmeden  birkaç saniye boyunca yakın. Gerçekten kuru bilgelik bitkisi ateşi çabucak yakalar.

Evin daha fazla kullanılan alanlarında yanan adaçayını odaklayın
Doğrudan dumanı solumamaya ve bölgeyi dumanı çok fazla doldurmamaya dikkat edin - bu bir tütsü değil, sadece temizliktir, bu yüzden fazla olmasına gerek yoktur. Sonra yavaş yavaş temizlemek istediğiniz her bölgeye dumanı gezdirin. Pencereler, kapılar, dolaplar ve koridorlar gibi geçit alanlarına konsantre olun. Ayrıca  odanın köşelerine de yoğunlaşın. En önemlisi, sezgilerinizi kullanın. Buna izin verirseniz, alanınız size en çok hangi alanların temizlenmesi gerektiğini bildirir.

Özellikle yoğun alanlarda, hem ayak trafiğine dikkat eden (mutfakta) hem de zihinsel olarak (bilgisayar iş istasyonu) odaklanmak isteyebilirsiniz.

Ya da kendi kişisel enerji temizliğiniz için ayak altına, baş üstüne tutarak ve kendi etrafınızda çevirerek enerjinizi temizleyebilirsiniz.

Bu evin enerjisini değiştiriyorum. 

Unutmayın ki, tozun biriktiği her yer negatif enerjiyi toplar.
Yüksek titreşimli bu duman evde veya vücudunuzda sıkışan tüm negatif ruhları ve enerjileri emiyor. Mekanın temizlenmesini sağlıyor.

Adaçayı özü içinde bulunan, sinirleri yatıştıran maddeler de bu yağın yanması ile ortaya çıkıyor. Müthiş sakinleştirici ve dinlendirici etkiye sahip olan bu yağ, sizi uyuşturmuyor. Tam tersi zihninizi açıyor.

Yaşam alanınızda en azından haftalık olarak adaçayı yakarsanız, bu uygulamadan evinize bir enerji hafifliği ve sakinlik hissedeceğiniz garanti edilir. Geçmiş enerjiyi bir önceki haftadan temizlemek için bir yol olabilir ve yeni başlama haftasında ve sahip olduğu tüm olasılıklara hoş geldiniz demektir.

Kaynak:www.movingtowardspeace.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...