15 Mart 2017 Çarşamba

Dua kuvvetli düşüncedir,hadiselere konsantre olmak ve Allahdan umut etmektir !



Dua nedir ?
Dua kuvvetli düşüncedir,hadiselere konsantre olmak ve Allahdan umut etmektir !
Duanında tekniği var ! Duayı güçlendiren temel esas ,Niyetinizin kuvvetli ve arzulu olmasıyla ilişkilidir ! Beynimizin ön lobu irade ve odaklanmayla ilgilidir,genelde insanlar güvensizlik ve karışıklıkları sebebiyle duaya gereken önemi vermiyorlar ! kısaca bilinçli zihinleri dua ediyor ,fakat bilinç altı kalıpları duanın titreşim rezonansını bozuyor.
Duanda bilinç altın samimi değilse derin benliğin hadiseye çomak sokuyor demektir. duygusal ve zihinsel seviyedeki karışıklık Aurandaki titreşimi bozar.İçinde şüphe varsa 500 kere Hasbunallahu ve ni'mel vekil diyeceğiz Net olacağız !
Dua etmeden önce namaz kılmanızı tavsiye ederim ! Namaz beyninizi gündelik bilinç olan Beta frekansından,alfa frekansına yükseltecek ve huşu noktasında zihniniz , bedeniniz(biyolojiniz) olması gereken sağlık düzeyinde seyredecektir, kalb noktasında sevgi dalgası yayacak rahatlayacaksınız !
Secdede alın lobunuzun yer ile teması esnasında beyne kan gider, düşünce ve duygularınız beslenir,kuantlarla iletişim kuran ,güçlü dalgalar yayan ,manevi organınız EPİFİZ uyarılır .
Teslimiyet,huşu,tamamlanmışlık gibi güzel hasletler oluşur,kısaca Ruhunuz yükselir ,böyle anları ganimet bilmeli ve Allaha yönelmeliyiz,tüm sadeliğimiz ve samimiyetimizle.
Secde esnasında veya duada düşüncenize isteğinize odaklanın ne kadar odaklanırsanız o kadar zaman ve mekan boyutundan uzaklaşır adeta Zamanı açarsınız ! işte tam o anda kuantlarla ,moleküler boyutla bir tür iletişime geçer kontak kurarsınız.Odaklanma Duanın seyrini değiştirir,Odaklanmak İMANDIR !! ALLAHUEKBER.
Dua etmeden önce manyetik alanınızı 180 Kere YA SEMİ-U zikri şerifiyle kuantum alana açın, frekansların kontrol edildiği emirlerin verildiği Allahın kullarını işittiği alan..
Daha sonra Bin kere YA MUSAVVİR ismi şerifini zikredin! Musavvir esması sizin düşünce ve iradeniz noktasında odaklamayı sağlar ! Konsantre olursunuz.Beyninizin ön lobunu aktifler,o noktada hücre bloklarında açılmalar olur şuursal ve algısal düzeyde beyninizde şimşekler çakar!
Daha sonra YA MELİK(Melkler,Kuantlar) YA KADİR(İlahi kudretin desteği) şeklinde bin kere zikredip Düşüncenize niyetinize ivme kazandırın,devinim sağlayın merkez kaç kuvveti ile, Manyetik alanınızı kuvvetlendirip Manevi boyuta kuantum alanına aktarım yapın (Duanızı edin)..

Özdemir Eymen Facebook sayfasından alıntıdır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...