16 Şubat 2014 Pazar

Yüzümüzdeki sivilceler neyin habercisi?


1-2: Sindirim Sistemi: İşlenmiş ve abur cubur yiyecekleri, beslenme alışkanlığınızdaki yağlı ürünleri azaltın, su alımını arttırın ve salatalık gibi serinletici gıdalara yönelin.

3: Karaciğer: Alkolü, yağlı yiyecekleri ve mandıra ürünlerini azaltın. Bu bölge aynı zamanda yiyecek alerjilerinin belirti gösterdiği ilk bölgedir. Bunlar dışında her gün 30 dakika hafif egzersizler yapın ve yeterli su aldığınızdan emin olun.

4 - 5: Böbrekler: Göz çevresindeki her şey (koyu halkalar da dahil olmak üzere) dehidrasyonu (su azlığı) işaret eder. Yeteri kadar su içtiğinizden emin olun. Günlük içmeniz gereken su miktarını buradan hesaplayabilirsiniz. http://www.suvakfi.org.tr/su_hesap.asp

6: Kalp: Tansiyonunuzu ve B vitamini seviyelerinizi ölçün. Baharatlı yiyeceklerden, kırmızı etten uzak durun ve daha fazla temiz hava solumaya özen gösterin. Bunun dışında kollestrolünüzü düşük tutmaya özen gösterin.

7 - 8: Böbrekler Daha çok su için! Kahve ve alkol gibi su kaybına neden olan içeceklerden uzak durun.

9 -10: Solunum Sistemi — Sigara içiyor musunuz?Alerjiniz var mı? Bu alanda çıkan sivilceler her ikisinin de göstergesi. Eğer bu ikisi sizin için geçerli değilse vücut ısınızın yükselmemesini sağlayın, şekeri azaltın ve daha fazla temiz hava solumaya çalışın.

11 -12: Hormonlar: Bu bölgeler stres ve hormon değişiminin sinyalini veren bölgelerdir. Bazen kaçınılmaz olsa da yeterli uyku, yeterli su alarak, lifli yiyecekler tüketerek etkilerini azaltabilirsiniz.

13: Mide: Sindirime yardımcı olmak için bitki çayları tüketmeye çalışın.

14: Hastalık:  Bu bölgedeki sivilceler vücudun hastalıktan sakınmak için bakterilerle savaştığını gösteriyor. Yoga yapın, uykunuzu düzenleyin, derin nefes alın ve yeteri kadar su içmeye özen gösterin.

Kaynak: çiçek kadın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...