16 Temmuz 2014 Çarşamba

Düşüncen ve niyetin neyse sen de O’sundur. Çünkü düşünce titreşir ve titreşen tüm enerji bütünleri ile iç içesin.

Eşyaların negatifi çekme (kem göz ya da olumsuz bakış) ve sonra da evde başka bir eşya ile rezonansa girerek bu enerjiyi yayma özellikleri artık biliniyor. Evinize gelen kişilerin sizin hakkınızdaki düşünceleri eşyalarınıza sinebiliyor. Ya da sizin o an ürettiğiniz olumsuz bir düşünce, biriyle tartışırken sarfettiğiniz olumsuz cümleler düşünce formları, eşyalara sinebiliyor. Ve bu form dalgaları titreşerek mekanın enerjisi ile rezonansa girerek yayın yapabiliyorlar. Bu yüzden evlere, nazar boncukları, bereket duaları asılır, adaçayı otu ile tütsülenir ve olumsuz enerjilerden korunduğuna niyet edilir. Çünkü bu işlem yapılırken iyi niyet ile asılan dua ya da nazar boncuğu, orada olumlu bir enerji yayar. Siz bilmeden olumlu enerjiyi yüklediğiniz eşyayı kapı girişine ya da evin en görünür yerine koyarsınız. Tüm olumsuz enerjiler absorbe(emme) edilirken, mekanla rezonansa giren olumlu titreşim yayılmaya başlar


Nilgünden alıntı:

"Çekim yasası, titreşim yasasıdır. Titreşim seviyenizi yükselterek, kendi frekansınıza uygun insanları, olayları, durumları hayatınıza çekmek demektir..Oturdukları yerden isteyecekler ve her şey olacak!
Çekim yasası tembellik yasası değildir


Bir kere ‘çekim yasası’ denilen şey, temelinde ‘insan olma sanatı’dır. Sen iyiysen, doğruysan ve en önemlisi herkesin iyiliğini istiyorsan, olumlu düşünüyorsan yasa senin lehine işler. Çekim yasasını bilen ve bilinçle uygulayan biri dürüst bir insandır, dürüst bir yaşam sürer. Bu yasa hayatta zorluklar olmayacak anlamına gelmiyor. Aksine zorluklara karşı içindeki gücü ortaya çıkarır. Işık bir engele çarptığında ortaya çıkar. İçimizdeki güç de engeller sayesinde görünür hale gelir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...