9 Temmuz 2014 Çarşamba

Not:

Bugün:) 



Yoğunluğu daha yüksek olan enerjilere madde, daha düşük formuna ise düşünce diyoruz...

Madde çok yavaş hareket eder ama düşünce öyle değildir.. Düşünce eylemden önce gelir bu da demektir ki yeterince güçlü hissedilen düşünceler maddeyi hayatımıza çeker!

Bolluk ve bereketin artması için öncelikle öğrenilmesi gereken bolluk bereketinde bir enerji olduğunu bilmek..

Eğer siz sürekli maddi sıkıntılar içindeyseniz sizin sahip olduğunuz enerji "KITLIK" Enerjisidir.
Herkesin kendine has bir enerji alanı vardır ve enerjinizi değiştiğiniz de yaşamınızın da değiştiğini göreceksiniz..

Bu noktada olumlama işe yarar mı, hemde düşünemeyeceğiniz kadar çok! Bu yüzden her gün değişik olumlamalar sunmaya çalışıyorum...

Bu olumlamaları gün içerisinde tekrar edebileceğiniz gibi yazmanın da enerjisi çok yüksektir yazarakta çalışabilirsiniz.
Nasıl yazabilirsiniz? İsterseniz bir kağıda, dilerseniz de yayınladığım olumlamanın altına aynını tekrar ederek. Ancak yazarken kopyala yapıştır yapmadan direk tüm harflere basarak yazmanızı özellikle tavsiye ederim..


2 yorum:

  1. Ben gecmiste zorunda kaldigim bir kac kullandim ve ise yaradigini gormeme ragmen gunluk hayatta kullanamiyorum. Bu konuya daha cok zaman ayirmam gerekiyor. Ya da sorunlari dusunmeye ayirdigim zamani olumlamalara ayirsam iyi olacak..

    YanıtlaSil
  2. OLUMLAMA ONAMA MESİTASYON AFFORMASYON AFFİRMASYON DUA ZİKİR OLUMLU DÜŞÜNME OLMUŞ GİBİ YAŞAMA YAZMA SESLİ TEKRAR HATTA KENDİ SESİMLE KAYIT VE DİNLEME ARTI TELKİN CDLERİ VS VS.İŞE YARIYOR FAKAT YİNEDE EKSİK VEYA YANLIŞLARIM VAR EN İYİ YÖNTEM EN İŞE YARAYAN VE HIZLI YÖNTEM ACABA İMGELEME Mİ.TAVSİYE BUYURUN LÜTFEN.PARA NOKTASINDA PARAYI DÜŞÜNSEM DAHA AKLIMA ÖDEMELER GELİO.SEVGİLERRRRR

    YanıtlaSil

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...