21 Temmuz 2015 Salı

Eğer soruna odaklanırsanız, size çözümü verecek olan Kaynak'tan farklı olan ve negatif bir şeyle titreşime girersiniz...





Eğer size kendinizi daha iyi hissettirmeyecekse bir şeyle ilgili konuşmayın...
Sadece, şayet hakkında konuştuğunuz şey size kendinizi iyi hissettiriyorsa konuşun. Size iyi hissettirmeyen bir şey hakkında konuşmak ve onu aktive etmek hiçbir değer taşımaz çünkü konuştuğunuz şey sizin titreşiminizde tekrar aktive olur ve dikkatinizi ona yöneltmenize neden olur, netliğiniz azalır.


Diğer bir deyişle, başkalarının sorunlarına odaklandığınızda onlara yardım edebilme imkanınızı yok edersiniz. İnsanlar çözüm bulabilmek için soruna odaklanmanız gerektiğine inanırlar. Biz diyoruz ki, soruna odaklanarak hiç bir çözüm elde edemezsiniz, çözümle ilgili ilham alamazsınız. Çünkü bunlar tamamen farklı titreşimlerdir.


Eğer etrafınızda her şeyi yanlış giden birisi varsa ve sadece bir şey doğru gidiyorsa, o yolunda gidene odaklanın ve çekim alanınızın o olmasına izin verin. 

Eğer onların sorunlarına odaklanırsanız, size çözümü verecek olan Kaynak'tan farklı olan ve negatif bir şeyle titreşime girersiniz...

Abraham Hicks










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...