21 Temmuz 2015 Salı

Sevginin gücünün tersi yok. Hayatta sevgiden başka güç yok. Dünyada gördüğünüz tüm olumsuzluklar daima sevgi eksikliğinden kaynaklanır.




- Her şeyin bir frekansı vardır. Her şeyin! Ve hissettikleriniz hayatınıza sizinle beraber benzer frekansları getirir.

- Hayat size yanıt veriyor. Hayat sizinle iletişim kuruyor. Gördüğünüz herşey-her işaret-her renk, insan, nesne- duyduğunuz her şey, her durum ve her olay sizin frekansınızda.

- Mutlu olduğunuzda ve mutlu olmaya devam ettiğinizde sadece mutlu insanlar, durumlar ve olaylar hayatınıza girebilir.

- Hayatta kazalar ya da rastlantılar yoktur. Her şey senkroniktir çünkü her şeyin bir frekansı vardır. Bu hayatın fiziği, evrenin işleyişidir.

- Sevdiğiniz bir şey düşünün ve onu sevgi gücünüzün sembolü haline getirin. Ne zaman o sembolü görseniz ya da duysanız sevginin gücünün sizinle olduğunu bileceksiniz.


- Yaptığınız her şeyde sevginin gücünü bir adım öncenize koyun. Hayatınızdaki her şeyin iyi gittiğini hayal edin ve bir şey yapmadan içinizde mümkün olduğunca fazla sevgi hissedin.


- Eğer zihniniz çok fazla detayla doluysa bu detaylar aklınızı karıştırır ve sizi aşağıya çeker. Hayatınızı basitleştirin ve küçük şeylere gereğinden fazla önem vermeyin.


- Sevginin gücünün tersi yok. Hayatta sevgiden başka güç yok. Dünyada gördüğünüz tüm olumsuzluklar daima sevgi eksikliğinden kaynaklanır.




The Power / Sevgi Üzerine


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...