11 Kasım 2015 Çarşamba

Ruhsal Oruç

Olumlu düşünmek olumlu davranmak, beyni kontrol altına alarak ruhun terbiye edilmesiyle mümkün olur.. Peki nasıl ? Bunun için en hızlı ve bildik metod olan ORUÇ tutmak gerekiyor. Fakat bu kez RUHU VE BEYNİ TERBİYE VE KONTROL ETME ORUCU.
Bugün itibariyle istediğiniz bir saatte (isterseniz bu gece yatarken) 21 GÜN OLUMLU DÜŞÜNME ORUCU tutacağınıza niyet edin. Bu süre zarfında hem kendiniz hem de çevrenizdeki herkes ve tüm yaşam ile ilgili ASLA olumsuz hiçbirşey düşünmeyecek ve konuşmayacaksınız. Aklınıza gelen ya da o an ağzınızdan çıkan olumsuz bir sözü, düşünceyi hemen tutarak İPTAL EDECEKSİNİZ. İnancınız doğrultusunda, isterseniz TÖVBE ESTAĞFURULLAH diyebilirsiniz. Ya da İPTAL ETTİM diyerek iptal edebilirsiniz. Önemli olan o sözden duyduğunuz rahatsızlık ve söylememiş olma niyetinin ifadesi ve bu duygunun sizi otokontrole itmesidir.
Ve hergün ruhsal boy abdesti almayı da unutmayacaksınız Şöyle ki : BİLİNÇLİ YA DA BİLİNÇSİZ DÜŞÜNDÜĞÜM KONUŞTUĞUM OLUMSUZ TÜM DÜŞÜNCELERİMİ VE SÖZLERİMİ İPTAL EDİYORUM. (TÖVBE DİYORUM) Şeklinde..
21 Gün boyunca  bu Oruca disiplinli devam ettiğinizde hayatınızda ve kendinizde inanılmaz değişiklikler olmaya başladığına bizzat şahit olacak ve belki de şu ana kadar inanmadığınız Mucizelerin hayatınıza nasıl aktığını bizzat yaşayacaksınız..

Alev Cedimağar 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...