13 Mayıs 2017 Cumartesi

Evimde negatif enerji var mı? Varsa nasıl anlar, nasıl temizlerim? İşte bu 3 basit yöntemle!

Enerji dendiğinde en çok merak edilen konuların başında şu sorular gelir.
Evimde negatif enerji var mı? Varsa nasıl anlarım?
Cevap çok basit aslında.
Eğer o mekanda huzursuzluk hissi, insanlar üzerinde bir ağırlık, çok fazla tartışma, çok fazla hastalıklar, uykusuzluk yada uyuduğunda kötü rüyalar görme gibi sürekli tekrar eden bunlardan biri bile varsa ve yakın zamanda eğer evde bir ölüm olayı gerçekleştiyse mekanda negatif enerji olabilir ve temizlik yapılması gerekir.
Bir diğer şeyde yeni taşınılan evlerde (daha önce ne yaşandığı bilinmediği için) oturmadan mutlaka bir önceki yaşayan insanların enerjisinden arındırmak.
Dışarıya çıktığımız her an gerek toplu taşıma araçlarında gerek negatif enerji olan ortamlardan negatif enerjiler üzerimize yapışıyor. Ve eğer bir insanın aurası zayıfsa orada delikler oluşuyor bu deliklerden çok daha çabuk giriyor bu negatif enerjiler.
Dünyada pek çok kültürde çağlardan beri enerjisel temizlikler yapılmakta. Tüm kültürleri incelediğinizde pek çok enerji temizliği yöntemine rastlayabilirsiniz.
Ben size en çok uygulanan ve en fazla fayda görülen 3 tanesinden bahsedeceğim.

En çok bilineni ve benimde en fazla bahsettiğim Adaçayı.
Milliyet pembenarda yazıyı okumak için tıklayın
http://www.milliyet.com.tr/evimde-negatif-enerji-var-mi--varsa-nasil-anlar--nasil-temizlerim--iste-bu-3-basit-yontemle--pembenar-yazardetay-saglik-2408100/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.
Teşekkürler..

Bumerang - Yazarkafe

Bumads

Mart 2007'nin "En iyi blog"u Seçilmişti blogum!Teşekkürler destekleyen herkese...